logo
mike berckmans
Hoi en welkom op mijn website! Ik ben Mike Berckmans, ik ben een vormgever, ontwikkelaar en fotograaf. Wil je meer over mij weten,

Sociaal?
Yes I am!

facebook twitter flickr
html5css3phpmysql
photshophtml5joomlawordpress

Stageperiode en afronden projecten

Publicatie datum:


De laatste periode heb ik het erg druk gehad. Ten eerste met mijn stageperiode en ten tweede met een aantal projecten. Ik hoop deze de komende maand af te kunnen ronden en toe te kunnen voegen aan mijn portfolio. Later zal ik nog wat meer schrijven.


Iedereen een gelukkig 2013!!

Publicatie datum:


Hopelijk heeft iedereen een fijne kerst gehad ! De tijd gaat snel en het is alweer bijna 2013. 

Mogen we dit jaar gewoon goed en gezellig het nieuwe jaar inschieten. Ik wens iedereen bij deze een hele fijn, creatief, mooi en vooral gelukkig 2013 !!

new yearNieuwe Website!

Publicatie datum:


Zoals je ziet heb ik een nieuwe website! Deze website was eigenlijk een soort leerproject voor mijzelf, maar is eigenlijk uitgelopen tot een compleet nieuwe website!

Nu er voor het nieuwe jaar een nieuwe website is, vraagt het natuurlijk om een frisse start en dat is er ook zeker! Met veel motivatie en plezier hou ik me weer bijna volledig bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van allerlei soorten producten!

Nu ben ik van mezelf niet iemand die echt blogt of nieuws berichtjes over alles schrijft, dus ik ga bij deze niet beloven het bij te houden, maar ik zal het zeker proberen!1
Copyright ©2011-2012 Mike Berckmans. All rights reserved.